Afvoer ontstoppen Schiedam

Bent u op zoek naar een deskundige voor een afvoer ontstopping? Onze vakmannen ontstoppen dagelijks toiletten, keukens, badkamers, regenpijpen én dakgoten! Voor Schiedam en omgeving kunt u het nummer bellen dat u op deze website ziet staat. Een lokale specialist komt u dan zo spoedig assisteren. Graag leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe werkt een professionele afvoer ontstopping?

Een verstopping kan één of meerdere sanitaire voorzieningen treffen. Dit komt voor als er een prop in de hoofdleiding zit of als er sprake is van gescheurde of gebroken leiding. Mogelijk krijgt u dan ook last van lekkages. Gelukkig heeft onze rioolvakman overal een oplossing voor! Zo kan hij als volgt te werk gaan:

 1. Hij analyseert het probleem. Mogelijk weet u al wat de blokkade veroorzaakt: misschien zijn er te veel resten in één keer doorgespoeld of is er per ongeluk een voorwerp in uw afvoer beland?
 2. De expert kiest het meest geschikte gereedschap uit voor de afvoer ontstopping.
 3. De blokkade in uw afvoer wordt met een verenmachine of hogedrukapparaat verwijderd.
 4. Heeft u al vaker last gehad van geblokkeerde afvoeren? Onze expert zal uw riolering dan moeten onderzoeken op defecten. Dit kan met een rioolcamera.
 5. Is er inderdaad sprake van een defect, dan zal onze specialist u nieuwe werkzaamheden voorstellen.
 6. Kan de afvoer ontstopping zonder verdere problemen voortgezet worden? Dan kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw afvoeren!
 7. Onze expert geeft u nog wat gratis adviezen over (het onderhoud van) uw riolering.

Kosten afvoer ontstoppen Schiedam

De eerste vraag die klanten ons stellen is: hoeveel kost het ontstoppen van een afvoer? Het antwoord hierop is niet zo eenvoudig. De omstandigheden rond een probleem kunnen namelijk telkens anders zijn:

 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Is de blokkade misschien een gevolg van een vervelender rioolprobleem? Zo ja, moet er dan een uitgebreide inspectie worden uitgevoerd?
 • Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?
 • Wat voor gereedschap moet ingezet worden om de blokkade te verwijderen?
 • Hoe hoog woont of werkt u eigenlijk?
Als u ons belt voor een afspraak, kunt u onze expert alvast naar een prijsopgave vragen. Omschrijf uw probleem dan zo goed mogelijk. Is de specialist eenmaal ter plekke, dan kan hij de nodige werkzaamheden nog beter bepalen. U krijgt dan de definitieve prijs te horen.

Hoe voorkomt u nieuwe blokkades in uw afvoeren?

Een afvoer is vooral bestemd voor het opruimen van toiletpapier, menselijke ontlasting en afvalwater. Wat er verder nog bij komt, kan voor een hardnekkige verstopping zorgen. Onze experts hebben er al heel wat opgelost. Zij kunnen u daarom alvast de volgende adviezen bieden:

 1. Werp geen tampons of maandverband in uw toilet.
 2. Giet nooit vet door een afvoer. De resten zorgen voor zeer ernstige blokkades!
 3. Gebruik geen chemische middelen om een afvoer te ontstoppen.
 4. Plaats zeefjes op de afvoeren om afvalresten tegen te houden.
 5. Wacht niet te lang met een afvoer ontstopping, anders wordt de blokkade alleen maar groter.

Afvoer ontstopping in Schiedam gewenst? Bel ons.

Een afvoer ontstoppen kan voor u niet snel genoeg. Dit begrijpen wij volkomen. Niet voor niets zijn onze Schiedamse experts dag en nacht bereikbaar. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons en onze rioolvakman helpt u zo snel mogelijk verder.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!