Riool ontstoppen Schiedam

Een rioolontstopping in Schiedam doen wij graag voor u!

Kunt u zich een vervelendere klus voorstellen dan het riool ontstoppen? Misschien wel, misschien niet. Onze Schiedamse specialisten doen het in ieder geval graag! Uw wc zit herhaaldelijk verstopt of u moet keer op keer met een rubberen ontstopper het vuil uit uw gootsteen trekken. Met onze hulp zijn dit soort ongemakken snel verleden tijd!

Riool ontstoppen voor woning of bedrijf

Onze professional bedient heel Schiedam en omstreken. Hij kan dus snel ter plekke zijn. Met een frees, ontstoppingsveer of hogedrukreiniger kan hij het vuil uit uw riool verwijderen en de leidingen schoonspoelen. Prettig kunnen wassen, afwassen en koken? Dankzij de hulp van onze expert loopt uw huishouden binnen een dag weer op rolletjes!

Rioolontstopping Schiedam: welke oplossing biedt uw expert?

Onze specialist kan uw riool ontstoppen op verschillende manieren. Het ligt eraan waar de verstopping zit en hoe hardnekkig deze is. We schetsen even een paar scenario’s:

1. Vetresten blokkeren uw riolering.
Een zware, witgele massa blokkeert de doorgang van alle resten naar het hoofdriool. Misschien zit het vet er wel omdat u een frituurpan in een afvoer heeft geleegd? Afgekoeld vet stolt snel en vormt dan een massieve klomp. Onze experts hebben er een volle dag werk aan, maar dit probleem wordt altijd opgelost!

2. Schoonmaakdoekjes blokkeren uw riool.
Op de verpakkingen van vele merken schoonmaakdoekjes staat dat ze na gebruik door het toilet gespoeld mogen worden. Helaas. De meeste doekjes zijn niet biologisch afbreekbaar. Wist u trouwens hoeveel doekjes er aan een ontstoppingsveer kunnen blijven hangen? Heel veel, kunnen onze specialisten u vertellen.

3. Een voorwerp blokkeert uw riolering.
Het kan gebeuren dat uw kind een stuk speelgoed in de wc laat vallen. Of u heeft misschien zelf iets in de wasbak of gootsteen laten vallen wat er niet meer uit kan? Onze specialist verwijdert het voorwerp vakkundig. Mogelijk moet de wc of wasbak dan wel eerst gedemonteerd worden, maar maakt u zich geen zorgen: na de ingreep wordt alles weer netjes teruggeplaatst.

Kosten riolering ontstoppen Schiedam

Een riool ontstoppen kan een uur of meer tijd in beslag nemen. Dit is geheel afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de verstopping. De rioolvakman kan dus per geval verschillende kosten in rekening brengen. Hij moet dan wel het volgende weten:

  • Het benodigde materiaal
  • Het aantal arbeidsuren
  • Soort woning
  • Diepte van de verstopping
  • Bereikbaarheid van de leiding
  • Hardnekkigheid van de verstopping

Uw riolering ontstoppen in Schiedam? Wij komen eraan!

Speelt u liever op veilig? U doet er dan goed aan om onze specialist in Schiedam te bellen. Een riolering ontstoppen kan efficiënt en voor een eerlijke prijs. U belt ons voor een afspraak en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Ook in het weekend en op feestdagen!

Riool ontstoppen Schiedam?

Wij staan 24/7 voor u klaar!