Wc ontstoppen Schiedam

Veel huishoudens en bedrijven in Schiedam zijn al tevreden met onze service. Ook bij u kunnen we de wc ontstoppen. Trekt de wc niet goed door? Dreigt het water zelfs over de rand te stromen? Wij kunnen ons voorstellen dat u de wc niet graag zelf ontstopt. Daarom vindt u het ook vast fijn om te weten dat wij over zeer enthousiaste riooldeskundigen beschikken. Hoe mogen zij u helpen?

Uw wc ontstoppen: hoe doet uw vakman dat?

Een wc ontstopping is op verschillende manieren mogelijk, afhankelijk van de aard en de ernst van de blokkade. De vakman kiest eerst het gereedschap uit:

 1. Hardnekkige resten, zoals kalkaanslag, kunnen met een elektrische verenmachine worden verwijderd.
 2. Zeer hardnekkige vuilresten worden meestal verwijderd met een hogedrukapparaat.
 3. Proppen wc-papier of schoonmaakdoekjes kunnen soms beter worden verwijderd met een gewone ontstoppingsveer.
Het komt ook voor dat onze expert ernstigere problemen tegenkomt. Hierbij kunt u denken aan een leidingbreuk, wortelgroei of verzakte leidingen. De expert kan dit nagaan door een inspectie uit te voeren. Dit kan op drie manieren, al dan niet gecombineerd:

 • Met een rioolcamera
 • Met een rookgenerator
 • Door visuele inspectie
Is er inderdaad sprake van een ernstig rioolprobleem? Dan zal onze expert een plan van aanpak voor u schrijven. Hierin staat precies omschreven wat hij voor u kan doen om het defect in uw riolering op te lossen. Hij geeft dan ook de bijbehorende kosten op, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Het is dan aan u om te bepalen of deze werkzaamheden mogen plaatsvinden. Het is ook goed mogelijk dat u daar nieuwe afspraken voor moet inplannen.

Kosten wc ontstoppen Schiedam

De kosten voor het ontstoppen van een wc kunnen per opdracht verschillen. De werkwijze van de specialist is namelijk afhankelijk van de aard van het probleem. Is er slechts sprake van een ophoping of is er meer aan de hand? Onze expert stelt zich altijd de volgende vragen om tot een duidelijke prijs te komen:

 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe hardnekkig is deze blokkade?
 • Dient er een uitgebreide inspectie te worden uitgevoerd?
 • Is er iets ernstigers gaande: welke werkzaamheden zijn dan nodig?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig om de klus te klaren?

Op zoek naar een professionele wc ontstopping in Schiedam?

Een wc ontstoppen is geen makkelijk karwei. Gebruikt u de verkeerde middelen, dan kunnen er zelfs ergere dingen gebeuren. Bel ons daarom nu voor een afspraak. U krijgt de rioolvakman dan persoonlijk te spreken. Belt u in het weekend of op een feestdag? Geen probleem. Wij zorgen het hele jaar door voor specialisten!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!